Lees-vertel bootcamp

Gedurende de zomermaanden kunnen de leerlingen van de van Dijckschool meedoen aan de zogenaamde lees-vertel bootcamp. Hier gaan de docenten van de van Dijckschool aan de slag met de kinderen en worden deze getraind om zo goed mogelijk een boek of literatuurstuk voor te kunnen lezen. De bootcamp zal gefilmd worden zodat de ouders na afloop van de training de vooruitgang van hun kinderen kunnen beoordelen. Aan het begin van het nieuwe schooljaar zal er dan een lees-vertel avond gehouden worden waar de kinderen hun vaardigheid in lezen en vertellen aan het publiek kunnen voordragen. Voor meer informatie over de van Dijck lees-vertel bootcamp kunt u verkrijgen door contact op te nemen met info@vandijckschool.nl.

Meer informatie

Hebt u nog vragen of wilt u meer te weten komen over wat wij voor uw kind kunnen doen? Vul dan het contactformulier in van de vandijckschool.nl of neem telefonisch contact et ons op voor een afspraak, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u geïnteresseerd om uw kind bij ons aan te melden maak dan een afspraak via administratie@vandijckschool.nl.

Alle nieuwe leerlingen die bij ons het basisonderwijs komen volgen worden door verstuurd voor een auditief onderzoek om de situatie van uw kind te kunnen beoordelen en te zorgen dat deze in de juiste groep zal worden geplaatst. Schoolpakketten voor het basisonderwijs zijn verkrijgbaar bij aanvang van het schooljaar en kan door de ouder opgehaald worden bij de administratie van de van Dijck school.Feetje kinderkleding

Kinderen voor peuteronderwijs zijn bij ons ook van harte welkom in een speciale groep waar ze op een uitstekende wijze zullen worden voorbereid voor het basisonderwijs. De peuters leren niet alleen knutselen en met elkaar omgaan maar ook perfect communiceren met UGT en de NMG. Voor deze kinderen is een speciaal leerschema samengesteld en zullen ze alleen in de ochtenduren op school aanwezig zijn. De schoolpakketten voor de peuters is bij aanvang van het schooljaar bij de administratie van de van Dijck school verkrijgbaar.

De kinderen worden op school voorzien van een lunch waarvoor het dus niet nodig is dat u uw kind geld of een snack meegeeft. De lunch is samengesteld uit natuurlijke ingredi├źnten. Mocht u kind echter een allergische reactie hebben voor een of ander product laat ons dit dan bij de inschrijving weten. Zo kunnen dan voor een speciale lunch voor uw kind zorgen. Ook wanneer uw kind medicijnen inneemt horen wij dat graag van u. Medicijnen worden alleen toegestaan wanneer hier een geldige reden voor bestaat en uiteraard onder doktersadvies.